Byggfirma Växjö

Din lokala byggfirma i Växjö med omnejd

Renoveringar

Står ni inför en förändring eller en uppfräschning av er lägenhet, ert hus eller en annan lokal är vi din lokala byggfirma i Växjö som gärna hjälper till. Vi på K&C Bygg hjälper såväl företag som privatpersoner. Vi är en hjälpande hand genom stora som små renoveringar. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Vill du ha hjälp med att renovera ett badrum, ett kök eller om taket ska bytas har vi en heltäckande lösning där vi hjälper er genom hela projektet. Vi styr hela entreprenaden för att underlätta för våra kunder som endast behöver en kontakt genom projektet. Vi har ett brett kontaktnät som gör att vi kan hjälpa er med alla delar i en renovering, våra duktiga underentreprenörer stöttar oss där vi tillsammans säkerställer att kundens önskemål står i centrum. Vi hjälper även till med att kontakta arkitekt samt i processen med ansökan om bygglov. 

Vi börjar alltid med ett hembesök

Vi börjar alltid med kundbesök där vi tillsammans med kunden går igenom vad som behöver göras och vilkas specifika önskemål som finns hos just er. Det är viktigt att vi på plats kan få en överblick av vad som ska göras och hur vi på bästa sätt kan genomföra arbetet. Vi hjälper även till med materialval och inköp. Vi försöker alltid se möjligheterna i varje projekt och komma med idéer och tips på hur man skulle kunna göra och förändra. Vi har lång och gedigen erfarenhet från att skapa såväl standardlösningar som speciallösningar som kanske bara passar hemma hos just er.

Nybyggnationer

Står du inför ett svårt beslut?

 Att bygga ett nytt hus eller bygga till ert nuvarande? Det är många val och mycket att tänka på. Kontakta oss så hjälper vi er med era funderingar och tar er från idé till nyckelfärdigt hus. Vi tar hand om hela processen och förenklar för er som kund.

Hur går det till?

HEMBESÖK
OFFERT
KONTRAKT
PLANERING
GENOMFÖRANDE

Välkommen med Din förfrågan

Telefon

070 794 4760

E-mail

mattias@kcbygg.se

Adress

Risinge Stora Mellangård

Kontakt

Kontakt

Adress

K&C Bygg AB