Vi söker en snickare!

Jobba hoss oss?

Karlström & Christensen bygg drivs av Mattias Karlström och Jens Christensen. Som tidigare arbetskollegor under flera år och med ett brinnande intresse inom snickeri startade vi KC Bygg 2014. Tillsammans med våra anställda kompletterar vi varandra och innehar en bred kompetens inom branschen. Hos oss är varje kund viktig och våra anställda är en viktig pusselbit för att vi ska kunna leverera hög kvalité och bygga vidare på vårt fina rykte. 

Vi söker en snickare till vårat lag

Hos oss på KC Bygg blir du en viktig del i vårt lagbygge. Eftersom vi är ett relativt litet byggföretag med fem stycken anställda blir du en stor del av företag. Tjänsten innebär ett stort ansvar och bygger på stor del på eget intiativ och engagemang. Du kommer att jobba i vårt team och i vissa fall på egen hand. Våra uppdrag varierar från små uppdrag hos privatpersoner till större uppdrag i samarbete med de största företagen. 

Krav

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort och yrkesbevis. 

Skicka gärna din ansökan direkt i formuläret nedan. Det går också bra att maila eller ringa till Mattias eller Jens direkt så för vi diskussionen vidare. Vi ser fram emot din kontakt!

Välkommen med din ansökan!

E-post: 

mattias@kcbygg.se

Telefon:

Mattias 070 794 4760

Skicka din ansökan direkt!

Kontakt

Kontakt

Adress

K&C Bygg AB