Renoveringar.

Renoveringar
i Växjö med omnejd.

Står ni inför en förändring eller en uppfräschning av er lägenhet, ert hus eller en annan lokal är vi din lokala byggfirma i Växjö som gärna hjälper er med en professionell och smidig byggprocess. Vi på KC Bygg hjälper såväl privatpersoner som företag. Vi är din hjälpande hand genom såväl stora som små renoveringar. Vi tar oss an såväl stora som små projekt, så tveka inte på att höra av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Vi erbjuder heltäckande lösningar för att du som kund ska få en smidig process med ett resultat som är fackmannamässigt utfört. Vi erbjuder en kontakt genom hela projektet där vi har ett starkt nätverk av duktiga sidoentreprenörer där vi tillsammans skapar smidiga byggprocesser. Vi hjälper även till med att kontakta arkitekter och ansökan om bygglov.

Boka ett hembesök.

Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi tillsammans går igenom vad som behöver göras och vilka specifika önskemål som finns hos er. Det är viktigt att vi på plats kan få en överblick av vad som ska göras och hur vi på bästa sätt kan genomföra arbetet. Vi hjälper även till med materialval och inköp. Vi försöker alltid se möjligheterna i varje projekt och kommer med idéer och tips på hur man kan göra en lyckad renovering hos er. Vi har lång erfarenhet av att skapa såväl standardlösningar som speciallösningar. 

Vi lämnar en gratis offert och garanti på alla arbeten som vi genomför. ROT-avdrag har du självklart möjlighet att använda som privatperson. Vi finns i Växjö men arbetar i Växjö med omnejd. Tveka inte på att höra av er så ser vi till att du får en professionell partner som du kan lita på.

Välkommen att kontakta oss redan idag! 

Välkommen med din förfrågan!