Nyproduktion.

Nyproduktion.

Att bygga ett nytt hus eller bygga till ert nuvarande? Det är många val och mycket att tänka på. Kontakta oss så hjälper vi er med era funderingar och tar er från idé till nyckelfärdigt hus.

Vi bygger moderna hus med en mycket hög grundstandard. Om ni ska bygga ett kataloghus eller ett arkitektritat hus så är vi där för dig genom hela processen.

Vi tillhandahåller egen personal för stora delar av ledet. Vi kan både projektering och produktion av högsta kvalitet med ett kostnadseffektivt arbetsätt. Där vi har en tät kommunikation med kunderna och uppdaterar er under processens gång. Vi erbjuder en kontakt genom hela projektet där vi har ett starkt nätverk av duktiga sidoentreprenörer där vi tillsammans skapar smidiga byggprocesser. Vi hjälper även till med att kontakta arkitekter och ansökan om bygglov.

Boka ett hembesök.

Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi tillsammans går igenom vad som behöver göras och vilkas specifika önskemål som finns hos er. Det är viktigt att vi på plats kan få en överblick av vad som ska göras och hur vi på bästa sätt kan genomföra arbetet. Vi hjälper även till med materialval och inköp. Vi försöker alltid se möjligheterna i varje projekt och komma med idéer och tips på hur man kan göra en lyckad renovering hos er. Vi har lång erfarenhet av att skapa såväl standardlösningar som speciallösningar. 

Vi lämnar en gratis offert och garanti på alla arbeten som vi genomför. ROT-avdrag har du självklart möjlighet att använda som privatperson. Vi finns i Växjö men arbetar i Växjö med omnejd. Tveka inte på att höra av er så ser vi till att du får en professionell partner som du kan lita på.

Välkommen med din förfrågan!