Tillbyggnader .

Tillbyggnader &
Utbyggnader.

Planerar du för en tillbyggnad av huset, sommarstugan eller din fastighet? Vi hjälper er med en smidig och professionell process från start till mål. KC Bygg är din partner för hela projektet. Vi vägleder er för att ta praktiska, estetiska och smarta beslut för att utbyggnaden ska fylla just era behov. Vi har ett starkt nätverk av duktiga sidoentreprenörer där vi tillsammans skapar smidiga byggprocesser.

Boka ett hembesök.

Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi tillsammans går igenom vad som behöver göras och vilkas specifika önskemål som finns hos er. Det är viktigt att vi på plats kan få en överblick av vad som ska göras och hur vi på bästa sätt kan genomföra arbetet. Vi hjälper även till med materialval och inköp. Vi försöker alltid se möjligheterna i varje projekt och kommer med idéer och tips på hur man kan göra en lyckad tillbyggnad hos er. Vi har lång erfarenhet av att skapa såväl standardlösningar som speciallösningar. 

Vi lämnar en gratis offert och garanti på alla arbeten som vi genomför. ROT-avdrag har du självklart möjlighet att använda som privatperson. Vi finns i Växjö men arbetar i Växjö med omnejd. Tveka inte på att höra av er så ser vi till att du får en professionell partner som du kan lita på.

Välkommen med din förfrågan!